«120 шахістів – 120-річчю університету»: перемогу вибороли економісти

24 травня 2018 року

     Cьогодні під каштанами Алеї слави пройшов шаховий турнір під символічною і промовистою назвою «120 шахістів – 120-річчю університету». 

     За звання сильнішого у ньому змагалися 60 викладачів і 60 студентів, до яких приєдналися 18 іноземних слухачів НУБіП, які виставили команду «Легіон 2018». До її складу увійшли громадяни ГаниКитаюКамерунуЙорданії, а Мехроб Сатторов (Таджикистан), як і годиться капітану, тримався до останнього. Таким чином турнір став міжнародним.

     Впродовж року ми проводили змагання з шахів на кубок проректора "Шаховий король НУБіП України" і ось вони переросли в унікальне шоу, ідєю якого запропонував Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку під керівництвом Геннадія Ржевського, про що зазначив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Приємно, що наша задумка, переросла у таке чудове свято.

 

     Участь у ньому взяла і гостя – заступник міністра аграрної політики і продовольства Ольга Трофімцева, до речі, теж випускниця нашого університету. Вона із задоволенням перевірила свої сили за шаховою дошкою. Її візаві став проректор Сергій Кваша.

 

     Головним суддею змагань виступив директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, якому допомагали провідний фахівець центру Микола Литвин і, звісно, президент Шахового клубу НУБіП Михайло Данильчук.

     Титул переможця та омріяний кубок, який вручать на святкуванні Дня університету, дістався шахістам економічного факультету2-ге місце посіли представники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а замкнув трійку лідерів факультет конструювання та дизайну.

     Думаю кожен, хто долучився до цього турніру – чи то учасник, чи то глядач, – з впевненістю скаже: «120 шахістів – 120-річчю університету» залишив найяскравіші враження!

Ірина Білоус,

фото Тараса Малаховського 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook