Відбувся кандидатський іспит з дисциплін «Теорія і методика професійної освіти» та «Теорія і методика виховання»

23 травня 2018, 21:10

21 травня 2018 року на кафедрі педагогіки відбулося засідання екзаменаційної комісії з прийому кандидатських іспитів у аспірантів та здобувачів кафедри педагогіки і кафедри методики навчання та управління навчальним закладом.

Голова комісії ректор НУБіП України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко відкрив засідання та привітав аспірантів з проходженням ще одного рубежу на шляху до отримання наукового ступеня доктора філософії.

Членами комісій зі спеціальностей «Теорія і методика професійної освіти» та «Теорія і методика виховання» виступили декан гуманітарно-педагогічного факультету, д.ф.н., професор В. Шинкарук, завідувач кафедри педагогіки, д.п.н., доцент Р. Сопівник, в.о. завідувача кафедри методики навчання та управління навчальним закладом д.п.н., доцент В. Ковальчук, професори кафедри педагогіки д.п.н., доцент В. Кручек та д.п.н., професор Л. Канішевська.

 

 

Успішно склали кандидатські іспити аспіранти кафедри педагогіки Гончарук Оксана Миколаївна та Попович Вікторія Іванівна, здобувач кафедри педагогіки Єресько Олег Вікторович та аспірант кафедри методики навчання та управління навчальним закладом Терещенко Тетяна Сергіївна.

 

Наталія Варивода
асистент кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook