Представники НУБіП України отримали перемогу в V турнірі з настільного тенісу на Кубок Президента НААН

22 травня 2018 року

15 травня 2018 року, в рамках святкування Дня науки в Україні в ННЦ «Інституті механізації та електрифікації сільського господарства» відбувся V щорічний турнір з настільного тенісу на кубок Президента Національної академії аграрних наук. Цього року участь приймали 7 команд, а саме: ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства», ННЦ «Інститут аграрної економіки», ННЦ «Інститут землеробства», Інститут агроекології і природокористування, Інститут садівництва, Інститут захисту рослин, а для підтримки духу змагань та спортивної конкуренції була запрошена команда професіоналів з Національного університету біоресурсів та природокористування.

Представники гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України знову підтвердили свій статус переможців та отримали оскар турніру "Взірець спортивної майстерності".

Завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник виборов І місце у особистій першості серед чоловіків.

Серед жінок перемогу отримала доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій Ірина Сопівник.  

У командному заліку перемогу виборола команда із ННЦ «Інститут аграрної економіки». Почесне ІІ місце посіли гравці з Інституту садівництва, а бронза дісталася команді з Інституту агроекології і природокористування.

Представники Національного університету біоресурсів і природокористування України висловлюють подяку організаторам турніру за високий рівень підготовки та проведення змагань.

Щиро вітаємо наших колег з перемогою та бажаємо наснаги для нових спортивних звершень!

Наталія Варивода
асистент кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook