НАРОДЖЕНІ У ВИШИВАНЦІ

17 травня 2018 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12

 

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК та кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції вітає усіх із чудовими святами самобутньої, неповторної, барвистої української культури — з Днем вишиванки та з Вознесінням Господнім!

Українська вишиванка - це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг!

Український День вишиванки підтримають у більш ніж 60 країнах світу.

Коли започатковували святкування Дня вишиванки, то ніхто собі за мету не ставив, щоб воно розрослося до світових масштабів. Тому було приємною несподіванкою, коли у 2014 році наше свято вийшло за межі нашої країни і стало вже Всесвітнім днем вишиванки.

Вознесіння Господнє символізує відкритість Неба перед людиною. Це вічний дім для кожного, який відділений від землі гріхами людськими. У цей день найкраще задуматися про добро, красу і віру, які приводять кожну людини до кращого життя.

Нехай ці свята зітруть кордони й об'єднують українців по всьому світу.  Хай Ваша душа буде чистою, а серце – люблячим. Бажаємо Вам отримувати задоволення від кожного дня і не забувати дякувати Господу за кожну прожиту хвилину. Чудового настрою та різнобарвних вражень! 

 

Із найщирішими побажаннями колектив кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції!

 «БЕРЕЖИ УКРАЇНСЬКЕ – НОСИ ВИШИВАНКУ»

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook