Захист магістрів управління інноваційною діяльністю

11 травня 2018 року

 

 

 
ЗАХИСТ МАГІСТРІВ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ
 
11 травня 2018року відбувся перший захист магістрів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю» заочної форми навчання.
Екзаменаційна комісія у складі: професора, декана економічного факультету  Діброви Анатолія Дмитровича – голова; професора, директора ННІ післядипломної освіти Кулаєць Марії Михайлівни; професора, завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Витвицької Ольги Данилівни; доцента, заступника директора ННІ післядипломної освіти Микицей Терези Дмитрівни та доцента Кузик Наталії Петрівни – секретаря комісії відмітила високий рівень представлених магістерських робіт, їх науково-практичне значення, відповідність поставленим вимогам.  
Використовуючи свій власний досвід магістри виконали свої дослідження досить креативно.
Тему «Інвестиційно-інноваційна активність малого і середнього підприємництва в Україні»  Піроженко Іван Іванович розкрив на прикладі власного підприємства Sixteen Football Agency.  
Алєксєєв Річард Русланович презентував магістерську роботу на тему   «Управління інноваційними проектами на прикладі Морського торговельного порту «ЧОРНОМОРСЬК», де він працює керівником відділу. Коваль Катерина Володимирівна також працює на даному підприємстві виконала роботу на тему: «Інвестиційне забезпечення інноваційного розвитку» . 
 
Костюк Юлія Миколаївна презентувала інноваційні підходи в банківській сфері в межах роботи « Інноваційна діяльність в банківській сфері».
 «Стратегічне управління інноваційним розвитком скотарства в Україні» представила Тенетник Ірина Миколаївна, яка навчається паралельно на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
Маючи власний аграрний бізнес презентували свої дослідження Малінчук Сергій Леонідович з темою « Формування інноваційно-інвестиційної політики на підприємстві» та Григорєв Петро Сергійович «Управління розвитком кластерних утворень в аграрній сфері».
 
Всі магістерські роботи були успішно захищені.
 
Вітаємо магістрів-управлінців інноваційної діяльності  з успішним захистом і бажаємо втілення все більше інновацій у практичній діяльності.
 
 
Зав.кафедри публічного управління та менеджменту
інноваційної діяльності
проф. О.Д. Витвицька
 

 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook