Фестиваль студентської науки: гурток «Брокер» – перше місце серед гуртків економічного факультету

14 травня 2018 року

     12 травня 2018 р. в приміщенні читальної зали 10 корпусу НУБіП, у рамках проведення VII «Фестивалю студентської науки-2018», відбулися звіти наукових гуртків економічного факультету, факультету аграрного менеджменту, ННІ післядипломної освіти. Свої доповіді представили 24 наукових гуртка, кожен з яких мав свої здобутки, цікаві ідеї та проекти.
     Роботу гуртка «Брокер»  кафедри біржової діяльності і торгівлі представляли: староста гуртка – Марія Дорма  та керівник гуртка – кандидат економічних наук, доцент Любов Панкратова



     В минулому році гурток виборов друге місце серед гуртків економічного факультету. В поточному навчальному році було поставлену ціль – вийти на перше місце, на що й були направлені зусилля талановитих студентів та керівника гуртка з перших днів навчального року. Справді, наукові напрацювання гуртківців в поточному році заслуговують високої  оцінки:  друге місце на конкурсі дипломних робіт в м. Одеса, третє місце на Міжнародній конференції у Сербії, чотири призових місця на Міжнародній студентській конференцій присв`яченій 120 річниці НУБіП, участь у Міжнародному конкурсі CFA Institute Research Challenge (який проводиться на англійський мові), 15 публікацій у фахових виданнях, близько 80 публікацій тез доповідей, тощо.
    Також  у доповіді старости гуртка Марії Дорми було висвітлено такі цікаві події, як зустріч з учасниками біржового ринку, а саме керівниками українських бірж; топ-менеджерами та експертами аграрного ринку; випускниками кафедри.

     Схвальну оцінку журі отримала інформація про те, що екскурсії на Аграрну біржу, знайомство з компанією відомою компанією WELTRADE знайшли своє продовження  в реальній співпраці. Гуртківці  допомагають тестувати та удосконалювати торговельну платформу Аграрної біржі, отримують професійні практичні навички, використовуючи торгівельні термінали Saxo TraderThinkorSwim, тощо.

     За результатами підрахунку балів 15 членів журі, роботу гуртка «Брокер» було оцінено в 217 балів, а це найвищий показник серед гуртків Економічного факультету. Отже, гурток «Брокер» виборов ПЕРШЕ місце і готується представляти економічний факультет серед кращих наукових гуртків Університету.
      Підведення підсумків фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків Університету відбудеться на урочистому засіданні 15 травня о 10.00 в аудиторії 69 навчального корпусу № 1.
 
 
 

 

Любов Панкратова
керівник гуртка "Брокер"
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook