Доцент Бешун О.А. взяв участь в ІІІ відкритому чемпіонаті зі спортивного 15-борства «UNI-SPORTMEN НУБіП України 2018»

14 травня 2018, 10:54
Майданчики спорткомплексу НУБіП України

11-12 травня 2018 року в нашому університеті проводиться ІІІ чемпіонат зі спортивного 15-борства «UNI-SPORTMEN НУБіП України 2018», присвячений 120-річчю з дня заснування НУБіП України. Цей турнір вже став традиційним і відкритим для учасників з інших ЗВО, а також інших організацій.

Цього разу 23 учасники змагань зробили заявку на участь  і захотіли проявити свої здібності у 15-ти видах спорту: стрільба кульова, теніс настільний, дартс, стрибки в довжину з місця, жим штанги лежачи, шахи, метання малого м’ячика, біг 60 м, волейбол, гандбол, футбол, шашки, більярд та боулінг.

В турнірі взяв участь і представник нашого факультету доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Олексій Бешун, який, виконуючи удари по воротах з різних дистанцій, виборов 2 місце з футболу, поступившись лише завідувачу кафедри фізичного виховання, майстру спорту з пляжного футболу і міні-футболу Миколі Костенку. Загальне місце 13. Враховуючи, що 2/3 учасників змагань значно молодші за віком, а декілька учасників професійно займаються спортом, це досить непоганий результат.

Бажаємо подальших успіхів у  змаганнях!

 

 

Детальніше про змагання і результати можна прочитати на сайті, перейшовши за посиланнями


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook