Збори студентів та викладачів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

11 травня 2018 року
4 корпус, читальний зал

10.05.2018 в читальній залі навчального корпусу №4 НУБіП України відбулися збори студентів та викладачів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології за участі декана, заступників декана студентів, студентської ради гуртожитку, коменданта та першого проректора – куратора факультету – Ібатулліна І.І. щодо організації роботи студентського самоврядування

Декан факультету Доля М.М. висвітлив питання сучасного стану щодо впровадження системи організації діяльності студентського самоврядування, проаналізував поточний стан справ у гуртожитку № 3, зокрема санітарного стану кімнат. Вказано на культуру поведінки викладачів та студентів і зовнішній вигляді (дрес - код).

Заступник декана факультету Дрозд П.Ю. довів до відома присутніх студентів, результати роботи органів студентського самоврядування гуртожитку № 3, яка в цілому є задовільною, але є значні резерви працювати краще. Також повідомив про необхідність проведення щотижневих перевірок студентською радою санітарного стану кімнат не менш як 2 раз на тиждень (планової та позапланової) і вказав на важливість об’єктивності оцінок кімнат. Необхідно щотижнево проводити збори в гуртожитку з обов’язковою присутністю наставників академічних груп, представників деканату та коменданта. Дрозд П.Ю. також відмітив недопустимість порушень правил проживання в гуртожитку, шкідливість паління, а також дотримання належного зовнішнього вигляду та культури спілкування.

Підсумовуючи, Ігор Ілліч зупинився на сучасній культурі мови та поведінки студентів, заходах присвячених до 120 – річчя Університету. Вказав на важливість ректорських перевірок стану кімнат в гуртожитках, рейтингові бали для поселення та відповідальність студентів за якісне навчання та дотримання правил проживання і відносин. Актуальним питанням залишається відсутність гарячого водопостачання та постійне підвищення тарифів за комунальні послуги, але ректорат докладає максимум зусиль для оперативного вирішення цих завдань.

За результатами обговорення було прийнято рішення проводити регулярний аналіз діяльності студентської ради та студентської організації щодо ефективності роботи студентського самоуправління, перевірки санітарного стану кімнат в гуртожитку №3 не менш як два раз на тиждень студентською радою. Рекомендовано оновити склад студентської ради гуртожитку. Виконати поселення студентів на 2018 - 2019 рр. за новим рейтингом. Відмовляти у поселенні студентам, що не набрали достатню кількість балів та порушували правила проживання протягом навчального року.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook