Микола Малюк доповів про результати досліджень на Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми фізіології тварин»

6 травня 2018 року

Завідувач кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Микола Малюк взяв активну участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми фізіології тварин», присвяченій 120 річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України, яка відбулася у м. Чернігові. Слід відзначити, що вагомий внесок в організацію і проведення конференції належить головному управлінню держпродспоживслужби в Чернігівській області.
На міжнародній конференції М.О. Малюк  представив дві наукових доповіді: «Клітинні технології у ветеринарній медицині» і «Банк крові тварин: сьогодення і перспективи». Після презентації була активна науково-практична дискусія, адже клітинні технології і трансфузіологія на сьогодні займають провідне місце у практичній ветеринарній медицині.


Слід відмітити високий рівень організації конференції, а міжнародний статус конференції дозволяє із упевненістю заявляти про те, що захід відіграє важливу роль у міжнародному співробітництві НУБіП України та підвищує авторитет нашої держави серед інших країн.
 

Василь Данілов

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook