Засідання вченої ради механіко-технологічного факультету

17 травня 2018 року
м. Київ механіко-технологічний факультет
 
17 травня 2018 року о 1315 год. в аудиторії 333 корпусу №11 відбудеться засідання вченої ради механіко-технологічного факультету НУБіП України.
 
 
Проект порядку денного:
 
1.    Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання факультету. Доповідає декан механіко-технологічного факультету, к.т.н., професор Михайлович Я.М.
 
2.    Про підготовку до проведення секційних засідань Міжнародної науково-практичної конференції «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя». Доповідає директор НДІ техніки і технологій, к.т.н., с.н.с. Роговський І.Л.
 
3.    Про підготовку навчально-освітніх програм зі спеціальностей «Агроінженерія» та «Транспортні технології» для ОС «Бакалавр» та «Магістр».Доповідають: заступники декана механіко-технологічного факультету, к.т.н., доц. Сівак І.М. та к.т.н., доц. Заболотько О.О.
 
4.    Про роботу кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенкау світлі виконання заходів реалізації Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива 2020» на 2017/2018 н.р. Доповідає завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка, д.т.н., проф. Войтюк В.Д.
 
Співдоповідачі: заступники декана механіко-технологічного факультету, к.т.н., доц. Сівак І.М. та к.т.н., доц. Заболотько О.О.
5.    Різне.
 
 
Секретар вченої ради                                                                                 О. Деркач
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook