ПРОВЕДЕНО 1 МІЖНАРОДНУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ «АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ ТА ІНФРАСТРУКТУРА» НА КАФЕДРІ ТРАНСПОРТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗАСОБІВ У АПК!

30 квітня 2018 року
МТФ

 

В рамках програми розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України на 2015-2020 роки  «Голосіївська Ініціатива-2020» на кафедрі Транспортних технологій та засобів у АПК проведено 1 Міжнародну науково-практичну конференцію   «Автомобільний транспорт та інфраструктура».

 

Про високий міжнародний статус Конференції свідчить той факт, що в її роботі взяли участь представники Мністерства Інфраструктури України, Міністерства фінансів України.  Зокрема, на Конференції були присутні директор Департаменту стратегічного розвитку  дорожнього  ринку та автомобільних перевезень Міністерства інфраструктури Сасін Віктор Володимирович, д.е.н., професор Голубка Степан Михайлович (Міністерство фінансів України),  перший заступник директора Департаменту автомобільного транспорту Київської міської державної адміністрації Шпильовий Іван Федорович, д.е.н., професор Юхименко Петро Іванович (Білоцерківський національний аграрний університет), Лущай Юрій Володимирович Всеукраїнське (Об’єднання організацій роботодавців автомобільного транспорту «УКРАВТОТРАНС»), Гербеда Віктор Володимирович (Всеукраїнська незалежна профспілка працівників автомобільного транспорту), Папіровий Юрій Миколайович  (Всеукраїнська громадська організація "Громадський комітет транспортної безпеки"), та iнші представники транспортного бiзнесу.

 

Із  вітальним словом  при відкритті конференції до присутніх гостей звернувся д.с.г.н, професор Отченашко Володимир Віталійович.  Про організацію навчання інженерів-транспортників на механіко-технологічному факультеті НУБіП України виступив декан механіко-технологічного факультету НУБіП України проф. Михайлович Ярослав Миколайович. Стан та напрями удосконалення конкурентного середовища на ринку пасажирських автомобільних перевезень у своїй доповіді представив к.н.з держ.управл., завідувач кафедри транспортних технологій та засобів у АПК НУБіП України Овчар Петро Андрійович.

 

В своєму виступі,  директор Департаменту стратегічного розвитку  дорожнього  ринку та автомобільних перевезень Міністерства інфраструктури Сасін Віктор Володимирович наголосив про ключові напрями  розвитку Транспортної стратегії України на період до 2020 року. Це, зокрема: забезпечення доступності та підвищення якості транспортних послуг; інтеграція вітчизняної транспортної системи до Європейської та міжнародної транспортних систем;  підвищення ефективності державного управління у галузі транспорту; розвиток транспортної інфраструктури; оновлення рухомого складу транспорту; поліпшення інвестиційного клімату; забезпечення безпеки транспортних процесів; підвищення екологічності та енергоефективності транспортних засобів.

 

Актуальні питання в транспортній галузі, які  обговорювались на конференції створили живу дискусійну платформу для спілкування всіх учасників конференції. Велика кількість питань та рекомендацій щодо змін та інтеграційних процесів в автомобільній галузі  серед науковців та практиків підтвердила актуальність проведення такого типу конференцій.

КАФЕДРА ДЯКУЄ ЗА ПІДТРИМКУ АДМІНІСТРАЦІЇ МЕХАНІКО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ НУБІП УКРАЇНИ ТА СТУДЕНТАМ 4 КУРСУ І МАГІСТРАМ 1 РОКУ НАВЧАННЯ ЗА ПОСТІЙНУ ДОПОМОГУ В ПІДГОТОВЦІ КОНФЕРЕНЦІЇ!!

Програма конфренції.

Збірник тез конференції.

                                                                                           Доцент кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Савченко Лілія Анатоліївна

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook