В НУБіП пройшов етап водного конкурсу Stockholm Junior Water Prize для школярів з усієї України

30 квітня 2018 року

     З метою підвищення ефективності та якості наукових досліджень, підтримки зв’язків у науковій галузі серед шкільної молоді України та покращення проведення наукових досліджень, представлення, обговорення та використання результатів досліджень, а також в рамках профорієнтаційної роботи на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології було проведено науково-практичний семінар «Проблеми раціонального водокористування» в рамках програми фінального конкурсу «Всеукраїнський юнацький водний призу-2018» як національного етапу міжнародного конкурсу Stockholm Junior Water Prize (патронує конкурс Її Королівська Високість Принцеса Швеції Вікторія).

     На факультет, в супроводі д.хім.н., професора Максіна Віктора Івановича і головного координатора конкурсу Оксани Денис, завітали переможці (учні 9-11 класів шкіл, ліцеїв, коледжів) фінального етапу міжнародного конкурсу «Всеукраїнський юнацький водний приз-2018», який в Україні проводиться з 2003 року та вже залучив понад 1500 учасників серед талановитої молоді з усіх регіонів країни.

     Програма науково-практичного семінару передбачала зустріч із заступником декана факультету доц. Рибалко Ю.В., завідувачем кафедри екології агросфери та екологічного контролю проф. Чайкою В.М., проф. Гайченком В.І., доцентами Наумовською О.І. і Рубежняк І.Г., ст. викладачем кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Богачем Є.М., доцентом кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. М.К. Шикули Кравченко Ю.С. та знайомство з науковими напрямами роботи ННВЛ «Екологічної експертизи та паспортизації територій і підприємств», «Фітовірусології і біотехнології», ботанічним садом Національного університету біоресурсів і природокористування України та музеєм ґрунтів.

 

 

     Школярі проявили велику зацікавленість до нашого університету, зокрема у виконанні спільних наукових робіт учнями, атакож в якості наших майбутніх абітурієнтів і студентів.

Наумовська О.І., Максін В.І.,

НПП кафедри екології агросфери та екологічного контролю

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook