Викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсів беруть участь в програмі ERASMUS+ «AG-LAB»

26 квітня 2018 року

      Згідно грантового проекту «Поліпшення навичок з лабораторної практики у фахівців агропродовольчого сектору Східної Європи» цього тижня проходить стажування української групи науковців на території французької ветеринарної школи VetAgro Sup (Ліон). В складі делегації факультет тваринництва та водних біоресурсів представляє доцент кафедри аквакультури Руслан Кононенко.

     В перший день відбулося ознайомлення і структурою навчального закладу, особливостями навчального процесу та розпочато роботу безпосередньо згідно плану проекту.
     Делегації було представлено основні положення та зміни у стандарті ISO 17025 від 2000 року до 2017 року, а також взаємозв’язок цього стандарту із стандартом ISO 9001, які в повному обсязі виклала відповідальна по якості Армель Шау.

     Наступним кроком було ознайомлення із принципами роботи та реалізацією стандарту GLP (Good Laboratory Practice), яке провела Ванесса Нетодиректор метрологічної служби та якості ветеринарної школи VetAgro Sup.
     Потому делегації було представлено, як ці стандарти впроваджені у діяльності лабораторій та проведено перше знайомство з окремими лабораторіями.

Вадим Кондратюк,
декан факультету тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook