Богдан Сіненко – студент факультету захисту рослин, біотехнологій та екології гідно представив університет на ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

26 квітня 2018 року

     17-19 квітня 2018 року на базі Національного університету «Львівська політехніка» пройшов ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія».

     

    За підсумками незалежного рецензування, для участі у ньому були відібрані 30 кращих робіт з 18 вишів України. Від нашого університету така нагода випала Богдану Сіненко, студентові 3-го курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія».

    Під час офіційного відкриття олімпіади учасників гостинно зустріли проректор з наукової роботи університету Наталія Чухрай, директор інституту хімії та хімічних технологій Володимир Скорохода, завідувач кафедри біотехнології Національного фармацевтичного університету Леонід Стрельніков, завідувач кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології НУ «Львівська політехніка» Володимир Новіков.

     Після урочистостей відбулися засідання профільних секцій, де конкурсанти представляли наукові доповіді за результатами проведених досліджень.


     Згідно з результатами засідання секції «Промислова, харчова і сільськогосподарська біотехнології»

Богдан Сіненко здобув перемогу у номінації «За креативність у роботі».

  
 

Володимир Іллєнко,
старший викладач кафедри радіобіології та радіоекології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook