Відкритий турнір з плавання серед збірних команд професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва

23 квітня 2018, 0:59
м. Київ, КНУ ім. Т. Шевченка

20 квітня 2018 року відбувся відкритий турнір з плавання серед збірних команд професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва. Змагання відбувалися в спортивному комплексі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Команда викладачів НУБіП України зайняла 2 місце.

 

     Збірна НУБіП України у складі Сергія Вербицького (кафедра фізичного виховання), Катерини Сєрої (кафедра тракторів, автомобілів та біоенергосистем), Віталія Шмаргуна (кафедра соціальної роботи і психології), Володимира Отченашка (кафедра годівлі тварин та технології кормів імені Павла Дмитровича Пшеничного), Олександра Совакова (кафедра лісової меліорації і оптимізації лісоаграрних ландшафтів), Павла Кропа (кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності), Андрія Спірочкіна (кафедра технологій та дизайну виробів з деревини), Ігоря Паламарчука (кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК) і Володимира Шапошника (науково-організаційний відділ якості, стандартизації та метроології УЛЯБП АПК) блискуче виступила на дистанціях 50 м вільним стилем, 50 м брасом, 50 м на спині і естафеті 4х25 м вільним стилем та стала переможцями і призерами в особистих заліках, срібним призерами в загальнокомандному заліку, поступившись лише збірній команді КНУ ім. Тараса Шевченка.

  

     Професорсько-викладацький склад НУБіП України в черговий раз доводить: «Найкорисніше для здоров’я людини, коли фізична і розумова праця поєднуються в її діяльності» (К.Д. Ушинський), чим подає чудовий приклад для наслідування нашим студентам.

  

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook