Представництво кафедралів у складі журі Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів МАН.

23 квітня 2018 року

     Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики НУБіП України Бойко Наталія Іванівна у складі журі прийняла участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів МАН. 

     Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики НУБіП України Бойко Наталія Іванівна у складі журі відділення екології та агарних наук  у секції «Ветеринарія і Зоотехнія» прийняла участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів малої академії наук України. Конкурс проходив  на території Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Тараса Шевченка.
 
     Учні в період із 19 по 24 квітня 2018 р. в умовах жорсткої конкуренції виборювали призові місця. Згідно програми конкурсу написання  контрольної роботи відбулося 21 квітня 2018 року. Наступного дня учні захищали свої науково-дослідницькі роботи. Питання до конкурсантів надходили не лише від членів журі, а й від учнів. Комісія відділення «Ветеринарія і Зоотехнія»  відмітила дуже високий рівень підготовки конкурсантів.
     Наприкінці дня, шляхом комп’ютерної обробки результатів із протоколів журі, було визначено призерів, які вибороли III, II i I місця.
     В малій актовій залі відбулося оголошення результатів конкурсу та нагородження призерів.
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І.
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook