Студентка Ярослава Лемеш – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції»

23 квітня 2018 року

 

 

     20 квітня на базі Полтавської державної аграрної академії проходила підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції».

     Цього року на нього було подано 94 роботи із 44 вишів, а до участі в підсумковій науково-практичній конференції галузева конкурсна комісія допустила 30 кращих робіт. НУБіП України представляла Ярослава Лемеш, студентка 3 с.т. курсу, 9 с.т. групи економічного факультету з темою «Електронне дорадництво як інструмент підвищення конкурентоздатності сільськогосподарських підприємств в ринкових умовах» (керівник доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму, ННІ післядипломної освіти Ірина Кудінова).

     Ярослава Лемеш гідно представила результати роботи і рідний університет – на високому рівні доповіла про отримані результати, змістовно відповідала на запитання у обговоренні доповіді. Дана робота викликала значний інтерес у журі конкурсу, які відзначили, що тематика роботи дуже цікава і оригінальна.
     За результатами захисту наукова робота Ярослави Лемеш на тему: «Електронне дорадництво як інструмент підвищення конкурентоздатності сільськогосподарських підприємств в ринкових умовах» була відзначена дипломом III ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції» серед студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації. Науковий керівник Ірина Кудінова була відзначена подякою за високий професіоналізм при підготовці наукової роботи переможця.

  

     Свою наукову роботу Ярослава Лемеш виконувала у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Дорадник» (керівник – к.е.н., доцент Ірина Кудіновакафедри аграрного консалтингу і туризму.
     Ярослава щиро вдячна науковому керівникові та всім викладачам за отримані цікаві знання, набутий практичний досвід та жагу до всього нового.

     Щиро вітаємо переможницю і наукового керівника та зичимо їм подальших успіхів на науковій ниві!

Вікторія Самсонова, 
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook