Агрономи такі, які вони є на фестивалі "Голосіївська весна"

20 квітня 2018 року

Ранок 19 квітня видався похмурим, та ближче до обіду небо яснішало і яскравішало сонечко. В актовому залі 3 корпусу теж було сонячно, тут сьогодні, на четвертий день фестивалю «Голосіївська весна» свої таланти представляли студенти агробіологічного факультету. Агробіологи не просто вийшли на сцену, їх енергійно викликала за собою декан факультету Оксана Леонідівна Тонха, яка і сама танцювала, заохочуючи підопічних активніше запалювати зал, а зал – підтримувати артистів. І хоча постановка мала назву «Агробіологи. Якими вони є», ми побачили їх зовсім по-іншому, по-романтичному. На сцені звучало фортепіано, а на екрані розпускалися квіти, море пшениці плавно переливалося в океанські води, «Два кольори» і «Чорнії брови, карії очі» полонили ліричною щирістю і майстерністю виконання, а запальні танці додавали драйву. Велике спасибі Людмилі Комар за те, що своєю постановкою зуміла переконати: Агроном – професія, яка заслуговує на те, щоб писати її з великої літери.

Це свято присвячене 120 - й річниці університету та агробіологічного факультету. За словами Людмили Комар тема виступу «Агрономи, такі, які вони є! Знайди романтику в агрономії!», підібрана не просто так. В усіх номерах відображена краса аграрної сфери. Під час виступу транслювалося відео, у якому відображалася послідовність технологічних операцій за вирощування культур та будні агронома.

Значна частина номерів була виконана студентами 1 та 2 курсів, а це значить, що у нас ще багато нерозкритих талантів, які ще може не раз нас всіх приємно здивують.

 

Віра Кутовенко,

 доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook