Голосіївська весна пройшла і в Бережанському агротехнічному коледжі

19 квітня 2018 року

     17 квітня в актовій залі відбулось одне з найграндіозніших планових заходів Бережанського агротехнічного коледжу, феєрична культурно-мистецька подія, «Голосіївська весна – 2018». Це дійство, згідно традицій Національного університету біоресурсів і природокористування України, кожного року активізує весь творчий потенціал нашого університету та його відокремлених підрозділів по всій країні. Винятковим не став і цьогорічний концерт у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж», який продемонстрував високий розвиток культурно-мистецького життя нашого коледжу, відкрив та показав нові таланти та творчі перспективи.

     Цьогоріч у мистецькому дійстві на конкурсній основі взяли участь майже десять різних виконавців вокальних та хореографічних колективів, у представленні яких допомагали сім художніх керівників різних жанрів.

 

     Кожен із презентованих номерів заслуговує на неабияку похвалу та творчу відзнаку. Саме над цим ретельно попрацювали журі конкурсу. Завершальну промову висловила директор ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» Світлана Пилипишин. Очільниця подякувала усім учасникам, студентам, викладачам, журі та всім, хто приклав свої зусилля до цьогорічного фестивалю, який у цьому ж році співпадає із величною подією – святкуванням 120-ї річниці від заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України, великого, потужного та завжди перспективного у науковому житті нашої держави, як зауважила у своїй промові директор, університету.

     Завершальною нотою дійства було фінальне звучання гімну НУБіП України, сенс слів і змістовна велич якого ще раз підкреслили, що наше свято, як завжди, завершилось черговими досягненнями, результативністю, тріумфом.

Володимир Скасків,
викладач історії Бережанського агротехнічного коледжу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook