Делегація НУБіП на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком в Луїзіані (США) бере участь у Симпозіумі ректорів Вишеградської Асоціації університетів

16 квітня 2018 року

 16 квітня 2018 року на базі сільськогосподарського центру Луїзіанського університету (США) розпочав роботу ІІ Симпозіум ректорів Вишеградської Асоціації університетів. Темою зустрічі стала диверсифікація доходів і підтримка приватного сектору, успішні приклади їх впровадження.

На симпозіумі присутні представники Університетів Вишеградської Асоціації, представники бізнесу та асоціацій виробників штату Луїзіана. У програмі форуму передбачено цілий ряд заходів і зустрічей, присвячених обміну досвідом у сфері державно- приватного партнерства, презентації та доповіді представників Ліги виробників і переробників сільськогосподарської продукції, представників університетської спільноти, обговорення питань джерел фінансування дослідницьких проектів та академічної співпраці.

Україну на форумі представляють ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко та ректор Вінницького національного аграрного університету Григорій Калетник.
 
У ході двосторонньої зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка з президентом Вишеградської Асоціації Петером Беліком досягнута домовленість про участь останнього в заходах з відзначення 120 річчя університету.

Вадим Ткачук,
проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook