В Немішаєвському агротехнічному коледжі наступила «Голосіївська весна»!

12 квітня 2018 року

     5 квітня 2018 року з метою активізації культурного життя студентської молоді та зміцнення творчих і дружніх зв'язків між студентами, пройшов відбірковий тур XXXVIІ Міжнародного фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна – 2018», участь в якому взяв студентський актив Немішаївського агротехнічного коледжу.

     Цей фестиваль став традиційним, і з кожним роком набирає все більше творчої сили і популярності. Свою концертну програму присвятили «120-ій річниці» з дня заснування НУБіП України.

     Оригінальний творчий виступ демонстрували дитячий хореографічний колектив «Карамелька» та учасники студії танцю «Арт-Драйв» під керівництвом Юлії Перець. Вразили майстерністю виконання виступи вокального ансамблю «Зорецвіт» та солісток Катерини Андрієнко, Даши Михалдикової і Тетяни Колегаєвої – керівник Олена Приходько. Особливо глядачам сподобався артистичний і креативний виступ команди – переможця чемпіонату КВН коледжу «Діти різних районів» – керівник Віктор Панасенко.

  

     Під час виступу юні артисти продемонстрували свої таланти, створюючи на сцені атмосферу яскравого свята танцю, краси і творчості. Глядач, немов потрапляв у різнобарвний калейдоскоп цікавих хореографічних постановок, запальних ритмів та яскравих колоритних костюмів.

     Усі, хто завітав в будинок культури коледжу, мали можливість насолодитись святковою атмосферою, і отримати масу позитивних емоцій та нових вражень від перегляду програми, яку подарували присутнім учасники концерту. Побажаємо, щоб ці діти та студенти, а дехто з них в майбутньому стануть зірками українського мистецтва, несли українську культуру і традиції та гідно представляли Україну в світі!

Олена Приходько

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook