Ректорат

24 квітня 2018, 9:00
Корпус № 3, ауд. 213

      24 квітня (вівторок) о 900 в ауд. 213 навчального корпусу № 3 відбудеться розширене засідання ректорату.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про зміни до правил прийому на 2018 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.

2. Про результати проведення II туру Всеукраїнської олімпіади для вступників до університету. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.

3. Про підсумки II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з німецької мови та загальної екології. Доповідають: декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук Василь Дмитрович, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля Микола Миколайович.

4. Про результати проведення атестації педагогічних працівників ВП НУБіП України. Доповідає начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько Олег Вікторович.

5. Про стан проведення весняно-польових робіт в НДГ НУБіП України. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики Туринський Василь Михайлович.

6. Про хід виконання заходів щодо організації підготовки відзначення 120-річчя Університету. Доповідають відповідальні за виконання заходів.

7. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.

8. Різне.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook