Університет відкрив двері для випускників шкіл Київщини

11 квітня 2018 року

     Продовжується цикл Днів відкритих дверей. Другими до НУБіП завітали майже тисяча цьогорічних випускників шкіл Київщини.

 

    Як виявилося при ближчому знайомстві Дні відкритих дверей старшокласники сприймають як можливість побачити новий для себе виш, або переконатися у правильності вже зробленого вибору. І всі відзначають розмаїття факультетів та можливостей, які дає НУБіП. А те, що тут так гостинно і демократично приймають (не так вже й часто майбутній студент розпочинає свій шлях у професію з особистого спілкування з деканом і в тебе беруть інтерв’ю як у якоїсь зірки), приємно дивує.

 

 

     Презентацію університету Станіслав Ніколаєнко розпочав з того, що цьогорічні вступники прийдуть до НУБіП в особливий, ювілейний, рік. І обирати університет треба найкращий. Такий, як НУБіП – з історією, традиціями, широкими міжнародними зв’язками, високими рейтингами і діючою Школою лідера, де навчать тому, як досягти життєвого успіху. А ще – він один з десяти дослідницьких в Україні: тут не тільки транслюють старі знання, а й створюють нові, постійно співпрацюють з провідними світовими компаніями. Взагалі за нещодавні дослідження показали: українська нація – одна з найрозумніших у світі і ділить першу сходинку з японцями. Тож потрібно тільки реалізувати цей генетичний потенціал на чудовій базі, яку має наш університет.

 

 

     Заступник голови Київської облдержадміністрації Іван Турчак висловив своє захоплення почутим і побаченим. Та зауважив: у своїй розповіді про здобутки і можливості ректор Станіслав Ніколаєнко був надто скромним, бо пишатися колективу дійсно є чим. Та як людина молода, яка пам’ятає себе і студентом, і абітурієнтом він висловив переконання: майбутнє у власних руках кожного, і сьогодні молодь має дійсно гарний вибір і перспективи. Та закликав зробити правильний вибір на користь НУБіП.

     Як стати успішним вступником-2018 розповів відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Він окремо спинився на можливостях отримати при вступі додаткові бали: +10 – призерам Всеукраїнських олімпіад і наукових конкурсів МАН і +20 – учасникам ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУБіП. Останнє – дуже гарна можливість, якою розумно скористатися і отримати перевагу. Та наголосив: приймальна комісія відкрита для всіх, тут дадуть відповіді на ваші питання і радо допоможуть.

     Те, що прийшовши на День відкритих дверей до НУБіП завтрашні абітурієнти вже зробили правильний вибір підкреслила і заступник директора департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації Ярослава Тростянецька. Та висловила сподівання, що всі молоді люди, які сьогодні обирають університет, стануть конкурентоспроможними фахівцями і працюватимуть саме в Україні.

 

 

 

     Ще однією з безсумнівних переваг навчання у НУБіП є можливість розвивати фізично і творчо. Про студентське життя і дозвілля гостям розповіла заступник голови Студентської організації Євгенія Дошка. Ще один представник студактиву Олександр Павленко презентував гру «Монополія НУБіП», яку розбив спільно з Максимом Гречанюком. І традиційно вітали школярів аматори кафедри культурології.

 

     А далі всі поділилися, як то кажуть, за інтересами: відправилися з деканами факультетів і директорами ННІ на екскурсії до обраних підрозділів. Адже якою б гарною не була виставка, це лише маленька частинка того, що може запропонувати студенту НУБіП. І познайомитися з цими можливостями краще особисто.

 

Ірина Білоус


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook