Ботанічний сад НУБіП: прийшла весна - продовжуємо реконструкцію і благоустрій

5 квітня 2018 року

    З приходом весни співробітники Ботанічного саду активно розпочали виконувати роботи з благоустрою території Саду, адже до Дня Університету заплановано виконання значного обсягу робіт по покращенню естетичного вигляду будівель Саду та його території в цілому.

     На сьогоднішній день на завершальному етапі знаходяться роботи по облицюванню північної сторони адміністративного корпусу блокхаусом та проходять підготовчі роботи з монтажу лесів з південної його сторони.
     Загалом до Ботанічного саду завдячуючи завідувачу кафедри дендрології та лісової селекції Марчуку Ю.М. у 2018 році завезено 250 м.кв. блокхаусу.

     Інтенсивно проходять роботи на розсадниках з деревними рослинами, оскільки, цього року погодні умови призвели до значного скорочення термінів пересадки та формуючої обрізки цих рослин.

     Необхідно зазначити, що у тепличному комплексі вже висаджено розсади більше 17 тис. шт. однорічних красивоквітуючих квітів 19 видів, які плануються в подальшому використати для озеленення території Університету та реалізації для наповнення коштами спецфонду.

Олександр Середюк,
заступник директора Ботанічного саду

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook