Студентка факультету землевпорядкування Вікторія Перепелиця призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із географії

5 квітня 2018 року

      У Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Г. Сковороди 21-22 березня 2018 року відбувався II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Географія».

     У II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із географії презентували результати своїх наукових досліджень в галузі фізичної та економічної і соціальної географії 48 студентів з різних навчальних закладів України. Участь у конкурсі брала студентка IV курсу факультету землевпорядкування Вікторія Перепелиця, яка під керівництвом завідувача кафедри геодезії та картографії НУБіП України професора Івана Ковальчука підготувала наукову роботу, присвячену проблемам цифрового атласного картографування геоекологічного стану природного середовища басейну гірської річки в Українських Карпатах.

     З приємністю відзначимо, що науково-дослідна робота Вікторії Перепелиці отримала високу оцінку і була відзначена дипломом переможця (III місце).

  

     Цей успіх свідчить, що студенти факультету землевпорядкування володіють потужним арсеналом методів дослідження стану природного середовища взагалі і річково-басейнових систем зокрема та можуть не тільки на рівних змагатися зі студентами-землевпорядниками з інших ВНЗ України, а й досягати успіху і в суміжних галузях, зокрема, в географічних науках.

    Вітаємо переможницю конурсу Вікторію Перепелицю та її наукового керівника, професора Івана Ковальчука з цим успіхом і бажаємо нових здобутків!

Катерина Лукянчук,
фахівець першої категорії кафедри геодезії та картографії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook