Не картинка повинна стати основою твого вибору, а її наповнення!

2 квітня 2018 року

     Про враження від університету після дня відкритих дверей, розмовляємо з майбутньою абітурієнткою економічного факультету  Віталією Ткаченко.

— Доброго дня Віталія, звідки Ви завітали до нашого університету?
     —  Доброго дня. Я родом з Полтавської області, зараз закінчую 11 клас Березоворудської ЗОШ І-ІІІ ступенів Пирятинського району.

 — Чому Ви обрали спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»?
     — Перш за все, я думаю про майбутнє працевлаштування, а дана спеціальність дає можливість вибору широкого спектру посад які можна обіймати в майбутньому, зокрема: фінансового директора підприємства; керівника фінансового і економічного підрозділів; фінансового аналітика; інвестиційного менеджера; страхового агента; фінансиста в банках, інших державних та недержавних організаціях і установах в органах державного управління, акціонерних товариствах, корпораціях, концернах та інших об’єднаннях. Особисто я, бачу себе фінансистом саме аграрного підприємства, оскільки планую повернутися в село.

 — Чому Ви обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?
     — Щодо основних переваг навчання в НУБіП, можна віднести статус національного і дослідницького ВНЗ України; високопрофесійний професорсько–викладацький склад; ступенева освіта; навчання іноземними мовами та закордонні практики; розвинена інфраструктура; активне та цікаве студентське життя; потужну науково-практична база; гарантоване працевлаштування; організація студентського дозвілля та побуту.

 — Ще одне запитання Віталія, звідки Ви дізналися про наш ВУЗ?
     — Ще на передодні Нового року, до нас в школу завітав викладач з кафедри фінансів, який провів урок «Фінансової грамотності» і дуже цікаво розповів про дану спеціальність. Оскільки, дана викладачка з нашого села і батьки особисто з нею знайомі я з довірою віднеслася до її слів і вирішила завітати на День відкритих дверей.

 — Які ваші враження від університету?
    — Перш за все мене вразила територія, я уявила яка краса буде коли прийде справжня весна, також мені сподобалися аудиторії, їх сучасне обладнання. Проте, найбільше враження на мене справила розповідь голови студентської організації про дозвілля студентів і їх насичене життя та виступ випускниці економічного факультету, що зараз мешкає і працює в США, особливо, що диплом Вашого університету не потрібно перездавати на підтвердження кваліфікації.

Дякую за спілкування і сподіваємося зустрітися з Вами 1 вересня на Дні знань.

 

Розмовляла Надія Давиденко 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook