Оксана Тонха призначена виконуючим обов’язки декана агробіологічного факультету

2 квітня 2018 року

     31 березня за власним бажанням звільнився з роботи декан агробіологічного факультету Віктор Забалуєв. Свою наукову і викладацьку роботу він продовжить на посаді професора кафедри ґрунтознавства і охорони ґрунтів.

     На засіданні завідувачів кафедрами 2 квітня за дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка нового виконувача обов’язків декана Тонху Оксану Леонідівну, доктора сільськогосподарських наук, доцента, представив перший проректор Ігор Ібатуллін.

 

     У ході зустрічі перший проректор подякував професору Забалуєву за попередню роботу. Ігор Ібатуллін, звертаючись до завідувачів кафедрами, закцентував увагу на основних завданнях, які стоять перед факультетом. Насамперед, необхідно провести 4 квітня загальні збори усіх працівників факультету з ретельним аналізом рішення вченої ради університету від 28 березня 2018 р. Наголошено на персональній відповідальності завідувачів кафедрами за дотриманням вимог освітнього процесу, підготовку до вступної компанії, посилення наукової діяльності і необхідності структурних змін на факультеті.

 

  

     У своєму виступі Оксана Тонха відзначила важливість координації зусиль деканату та завідувачів кафедрами. Серед основних завдань, які необхідно першочергово вирішувати, виконувач обов’язків декана вказала – організація роботи приймальної комісії, якість освітнього процесу, зокрема відвідування занять, підготовка випускних бакалаврських і магістерських робіт, а також збільшення довіри до деканату і кураторів груп, дотримання правил протипожежної безпеки у корпусах і гуртожитках. Вся діяльність має сконцентровуватись на особистій участі кожного працівника у підготовці 120-річчя університету, зростанні ролі авторитету агробіологічного факультету.

  

  

Микола Михайліченко,
начальник відділу кадрів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook