Студентки ННІ лісового і садово-паркового господарства стали призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 191 – Архітектура та містобудування

1 квітня 2018 року

27 березня 2018 року на базі Харківського національного університету будівництва та архітектури відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства був представлений у спеціальності 191 – Архітектура та містобудування двома науковими роботами студентів спеціальності «Садово-паркове господарство»: «Ландшафтно-планувальна організація житлового комплексу «Озерна» в м. Києві» – автор Данилюк Ольга Станіславівна, магістр 1-го року навчання (науковий керівник – доц. Сидоренко І.О.) та «Фітодизайнологічні принципи формування місць загального користування сучасного міста» – автори Саєнко Анастасія Андріївна та Саєнко Анна Андріївна, студентки 1-го курсу (науковий керівник – ст. викл. Лещенко О.Ю.).

Незважаючи на те, що згадана спеціальність не є профільною для наших студентів, вони змогли достойно представити свої наукові роботи поруч з представниками таких профільних вищих навчальних закладів України, як Київський національний університет будівництва та архітектури, Харківський національний університет будівництва та архітектури, Одеська державна академія будівництва та архітектури, Національний транспортний університет, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, Луцький національний технічний університет.

Представниці НУБіП України витримали імениту конкуренцію та достойно представили рідний університет, виборовши дипломи ІІ та ІІІ ступенів.

Щиро вітаємо наших переможців та бажаємо їм наснаги для подальших наукових звершень!

Директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва

 

Р. Василишин

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook