Участь НПП факультету у роботі наукової конференції

29 березня 2018 року
Житомирський агротехнічний коледж

 28-29 березня на базі Житомирського агротехнічного коледжу пройшла ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь». Участь у роботі конференції прийняли співробітники факультету конструювання та дизайну і механіко-технологічного: Юрій Ромасевич, Олександр Банний, Павло Попик, Іван Роговський та Людмила Тітова.

На пленарному засіданні конференції були заслухані доповіді, які присвячені сучасному стану та перспективам розвитку сільськогосподарських машин. У доповідях автори зосередили увагу учасників конференції в основному на шляхах вирішення актуальних питань сільськогосподарського машинобудування України.

Після обговорення всіх пленарних доповідей організатори конференції запросили учасників відвідати два житомирські підприємства: «Кромберг енд Шуберт Україна» і ПАТ «Житомирський маслозавод - компанія Рудь». У виробничих приміщеннях першого підприємства учасники конференції познайомились із технологіями виготовлення електропроводки для автомобілів відомих брендів BMW, WV, Audi. На ПАТ «Житомирський маслозавод - компанія Рудь» візитерів пригостили морозивом та надали можливість на власні очі ознайомитись із технологію його приготування.

Учасники конференції від нашого вишу висловлюють подяку організаторам за їх гостинність та бажання підтримувати інноваційний характер розвитку вітчизняного сільськогосподарського машинобудування.

 

Заступник декана із наукової роботи

Юрій Ромасевич

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook