«Сміх – не гріх, лікує всіх»

29 березня 2018 року

 Яскраво, феєрично, класно, емоційно вибухнула актова зала від отриманого позитиву, сміху, веселощів, вражень 29 березня. Ще б пак! У коледжі – КВК!

«Сміх – не гріх, лікує всіх» саме такий девіз був у команд «Бобровицькі бродяги», «Суржики» та «У джазі тільки дівчата».

          

Оцінку кмітливості та винахідливості студентів забезпечувало журі: Коник А.А., Філатова В.Л., Суліменко Н.М., Птуха В.П., Шимко В.М. та Сиплива Т.

Учасники добре впоралися із завданнями: майстерно показали візитку й давали дотепні відповіді на розминці. Команда «У джазі тільки дівчата», вміло використавши екзотичність образів, відзначилася оригінальними жартами та колоритними персонажами. Надзвичайно ефектно продемонструвала свій вихід на сцену й потішила глядачів смішними мініатюрами та майстерно тримала лінію жартів команда «Бобровицькі бродяги»; команда «Суржики» буквально «розірвала» зал мініатюрою про страшну подружку та вахтера.

30%          

Учасники КВК та глядачі «зарядилися» позитивом на весь вечір. Студенти, педагогічні працівники та гості коледжу були задоволені гарним святом.

Попри все не забуваймо простої істини – сміх продовжує життя! Впевнені, що ми собі його трохи таки продовжили.

          

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook