День відкритих дверей

28 березня 2018 року

 

28 березня в Бобровицькому коледжі відбувся День відкритих дверей.

 

Для випускників - це добра можливість ближче познайомитися з навчальним закладом і визначитися з майбутньою професією.

Викладачі та студенти коледжу провели цікаві екскурсії для абітурієнтів, під час яких школярі та їх батьки оглянули аудиторії та лабораторії, бібліотеку, спортивний зал та музей навчального закладу.

 

       

 

Важливим моментом заходу стала зустріч керівництва коледжу та представників Приймальної комісії з майбутніми абітурієнтами та їх батьками, яким дали відповіді на важливі питання щодо вступу.

 

Студенти коледжу продемонстрували мультимедійні презентації всіх спеціальностей, розповіли про особливості професій, яким навчають у закладі.

 

          

 

В актовій залі у щирій атмосфері учасники художньої самодіяльності подарували гостям чудовий настрій та позитивні емоції, виконуючи пісні та запальні танці.

 

Діти у безпосередньому неформальному спілкуванні з нашими студентами більше дізналися про студентське життя та що таке бути студентом.

Бобровицький коледж має тісні ділові контакти з Бобровицьким відділенням Носівського районного центру зайнятості, який організував та провів під час Дня відкритих дверей в стінах нашого навчального закладу «Ярмарку професій», на який були запрошені представники інших навчальних закладів, а також майбутні випускники шкіл Бобровицького, Носівського, Ніжинського районів Чернігівської області, їх батьки та вчителі.

 

     

Відвідувачі отримали унікальну можливість поспілкуватись з представниками інших навчальних закладів, залишити свої резюме та послухати цікаву інформацію про навчальні заклади.

 

О.С.Єременко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook