Доцент Кичкирук Т.В. провела відкриту лекцію на тему «Філософія Нового часу та доби Просвітництва»

28 березня 2018, 10:30

У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять на гуманітарно-педагогічному факультеті, 27.03.2018 р на 3 парі в аудиторії 37 навчального корпусу № 4 відбулася відкрита лекція канд. філос. н., доцента кафедри  філософії Кичкирук Тетяни Василівни з дисципліни «Філософія» для студентів 1 курсу агробіологічного факультету на тему «Філософія Нового часу та доби Просвітництва». На лекції були присутні викладачі кафедри філософії: канд. філос. н., доцент Культенко В.П., канд. філос. н., доцент Супрун А.Г., канд. філос. н.,доцент Данилова, канд. філос. н., ст. викл. Самарський А.Ю.

Актуальність та сучасністьтемилекції викликализацікавленість студентів. Лектор активно залучала студентів до діалогу, особливо тривалаконструктивна дискусію під час обговорення методів пізнавальної діяльності людини.

Присутні на відкритій лекції студенти та викладачі позитивно оцінили зміст проведеного заняття, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови лектора, різноманітність методів та прийомів подання матеріалу,вміння підтримувати дисципліну в аудиторіїта визнали, що отримана інформація сприяє підвищенню світоглядно-методологічної підготовки студентів.

Після закінчення лекції слухачі висловили лекторувдячність за цікавий матеріал.

 Т. Кичкирук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook