Агрохімік Тимур Панчук – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

28 березня 2018 року

     Магістр кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва агробіологічного факультету Тимур Панчук достойно представив НУБіП України у ІІ турі Всеукраїнского конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Агрономія», який відбувся у Вінницькому національному аграрному університеті 21-22 березня 2018 року.

     У конкурсі взяли участь 15 закладів вищої освіти України аграрного спрямування, із яких було подано на конкурс 47 наукових робіт студентів. 31 робота успішно пройшла рецензування та потрапила у ІІ тур конкурсу. Автори цих робіт були запрошені на підсумкову конференцію у стінах ВНАУ. Робота на конкурсі проводилась у двох секціях. Доповіді майбутніх фахівців викликав захват журі конкурсу та впевненість у майбутніх поколіннях аграріїв.

     Тимур Панчук представив наукову роботу на тему «Роль новітніх методів рослинної діагностики в живленні картоплі столової» (науковий керівник – доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна НУБіП України Надія Бордюжа). За підсумками виступу та обговорення журі присудило Тимуру Панчуку друге призове місце та нагородили відповідно дипломом ІІ ступеня.

     Тож, вітаємо молодого науковця із здобутком та бажаємо ще більших звершень молоді

та досвідченому колективу агробіологічного факультету.

Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії
та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook