Інженерно-технічна компанія «Автоматик Груп» презентувала власне виробництво студентам-енергетикам

25 березня 2018 року

    Зв'язок навчального процесу з сучасними виробниками електротехнічної апаратури та систем автоматики важко переоцінити. В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження цього тижня виробництво компанії «Автоматик Груп» представили директор Анатолій Долженко (випускник 1995 р. нашого ННІ) і Світлана Бурлака (інженер компанії, студентка 4 курсу нашого інституту). Студентам-енергетикам випускного 4 курсу презентували обладнання – частотні перетворювачі для автоматизації електроприводів.

     Група інженерно-технічних компаній «Автоматик Груп» створена в 2005 році з метою забезпечення підприємств найбільш комплексним сервісом в області впровадження сучасних технологій управління виробничими процесами. «Автоматик Груп» є однією з перших компаній в Україні, яка найбільш професійно і якісно почала надавати своїм клієнтам повний цикл послуг з проектування, розробки та інсталяції сучасних систем електрообладнання та автоматизації виробництва. Сьогодні – це команда висококваліфікованих фахівців з більш ніж 7-річним досвідом роботи капітального будівництва і ремонту промислових будівель і споруд, виконання електромонтажних робіт і автоматизації технологічних процесів, розробки систем освітлення і комплексної поставки електрообладнання провідних світових брендів.

     Приємно, що в компанії працюють наші випускники.
    Протягом зустрічі студенти познайомились з сучасними технічними засобами – перетворювачами частоти різних номіналів фірми Danfoss, перевагами застосування даної техніки – наприклад, управління підкачуючими насосами подачі води (в багатоповерхівках та ін.) ці засоби забезпечують зниження споживання електроенергії майже у два рази.

     На завершення директор компанії Анатолій Долженко безкоштовно передав кафедрі електроприводу та електротехнологій перетворювач частоти, який буде встановлено на одному із стендів навчальної лабораторії автоматизованого електроприводу.
     Студенти отримали запрошення на працевлаштування, а кафедра – можливість комплектації лабораторій сучасним обладнанням.

     Висловлюємо щиру вдячність керівництву компанії «Автоматик Груп», директору Анатолію Долженку за співпрацю у підготовці висококваліфікованих фахівців.

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook