У Заліщицькому аграрному коледжі відбувся День відкритих дверей

25 березня 2018 року

   17 березня 2018 року ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» черговий развідкрив двері для своїх майбутніх абітурієнтів.

     Випускники шкіл, які завітали до нас разом із батьками, ознайомилися з понад столітньою історією нашого коледжу та переліком освітніх послуг які пропонує наш навчальний заклад. Для наших гостей було підготовлено виставку інформаційних матеріалів, представлення роботи навчальних кабінетів і лабораторій коледжу та відео-розповіді про життя студентів коледжу.

     Зустріч абітурієнтів із представниками навчального закладу відкрив директор коледжу Володимир Степанович Глова, який щиро привітав гостей. Він наголосив, що цей день організовано спеціально для них, щоб вони змогли ознайомитися з базою та умовами навчання, з життям коледжу, його студентівта визначитись з вибором майбутньої професії, яку вони зможуть отримати в нашому коледжі. Крім того, директор розповів про переваги навчання у нашому закладі, зокрема, одержання поряд з основною спеціальністю суміжної робітничої професії, а також можливість продовження навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, відокремленим підрозділом якого є наш коледж. НУБіП України – це один з кращих вузів не тільки м. Києва, але й всієї України. Наш університет має надзвичайно широкі зв’язки з багатьма університетами світу, що дає можливість кращим студентам приймати участь в обміні досвіду з провідними навчальними закладами світу.

     Детальніше з умовами вступу на навчання в 2018 році ознайомив заступник директора з навчальної роботи Михайло Васильович Сопилюк.

     Студентами нашого коледжу було представлено презентації спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»:

«Облік і оподаткування»Дмитрик Михайло, студент 35 групи



«Фінанси, банківська справа та страхування» Швидковська Іванна, студентка 26 групи



«Економіка» Доготарь Валентина, студентка 36-Е групи

«Підприємство, торгівля та біржова діяльність»Сухіна Валентина, студентка 27-П групи

«Агрономія»Кондрацька Надія, студентка 22 групи

«Комп’ютерна інженерія»Гембатюк Лідія, студент 21-К групи

«Екологія» Боднарук Валентина, студентка 21-Е групи

     За традицією, усім учасникам Дня відкритих дверей було вручено інформаційні матеріали, сертифікати учасників Дня відкритих дверей на тему: «Мій майбутній професійний вибір».

     Заключним етапом зустрічі була екскурсія, яку провели для майбутніх абітурієнтів заступник директора з виховної роботи Книш Ігор Ярославович та викладач коледжу Петрів Галина Василівна. Випускники шкіл та їх батьки ознайомились з навчальною базою, кабінетами, лабораторіями навчального закладу, умовами проживання в гуртожитку, діяльністю окремих підрозділів коледжу (їдальня, спортивний комплекс).

Стрільбіцька Н.С.,
ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook