Економічний брейн-ринг «Чим більше я дізнаюся, тим більше я зможу»

14 березня 2018 року

 Без гри немає й не може бути повноцінного

морального і розумового розвитку

А. С. Макаренко

Економічна освіта в Україні набуває все більшої популярності. Тому дедалі частіше при вивченні економіки доводиться відходити від використання традиційних форм навчання, їх місце займають інші – активні методи та форми, зокрема ігри, квести, брейн-ринги. Саме під час гри студенти активізують свою пізнавальну діяльність, вміння обґрунтовувати думки, проявляють ініціативу, інтерес до знань, вони окрилені духом змагання і бажанням перемогти.

     

Так, 14 березня в читальній залі бібліотеки коледжу відбувся студентський економічний брейн-ринг «Чим більше я дізнаюся, тим більше я зможу», учасниками якого були студенти другого курсу спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Облік і оподаткування» та «Менеджмент», які попередньо сформували три команди: «Абсолютна перевага» (Шута Тетяна (капітан команди), Динник Анна, Світящук Надія, Світящук Юлія, Кіяниця Інна), «Мега мозок» (Наваліхін Андрій (капітан команди), Баланчук Анастасія, Грищенко Алла, Митрофанська Віталія, Чичкань Софія), «Business people» (Басанько Катерина(капітан команди), Ковтяга Наталія, Мошинець Олег, Ткаченко Інна, Тихоненко Оксана).

Неабиякі творчі здібності, швидкість реакції, уміння логічно та нестандартно мислити, креативність, дотепність, кмітливість, неординарність, вміння працювати в команді оцінювало експертне журі: заступник директора з виховної роботи – Шаповал Н.О., завідувач економічного відділення – Коник А.А., методист – Малюх Т.В.

Студенти та викладачі мали змогу долучитися до цікавого просвітницького і розважального заходу, який складався з шести раундів: «Розминка», «Ерудит», «Влучні вислови», «Відгадай, що в чорному ящику», «Розгадайте ребус», «Екослово».

Протягом брейн-рингу команди-суперники вели запеклу боротьбу за перемогу, але, незважаючи на це, гра проходила у веселій і дружній обстановці. Студенти відповідали на теоретичні запитання, доповнювали вислови, пов’язані з економікою та відгадували ребуси.

Цікаво, що зал теж не дрімав, глядачі активно підтримували учасників, дружньо обговорювали найбільш гострі моменти, а коли їм випала можливість, розв’язували нестандарті задачі на економічну та математичну тематику.

У результаті цікавої та напруженої боротьби переможцем стала команда «Business people», ІІ місце здобула команда «Мега мозок», а ІІІ місце виборола команда «Абсолютна перевага».

Для усіх присутніх брейн-ринг подарував незабутні враження, шквал позитивних емоцій та просто гарний настрій від спілкування у родинному колі. За одностайною думкою учасників, подібні заходи слід проводити частіше, адже вони є цікавим для студентів, неабияк стимулюють їх творчу активність, заохочують до накопичення знань і зближують студентські колективи.

Бажаємо усім бути наполегливими у навчанні, оскільки саме розвинений інтелект є головною умовою успішності у майбутній професії !!!

Викладачі Омельченко І.В, Шило Н.В.

     

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook