Конференція наукової молоді «Економічне майбутнє України»

30 березня 2018, 0:00

     30 березня 2018 року ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ відбудеться конференція наукової молоді «Економічне майбутнє України» (Young Scientists Conference), яку проводить Українська асоціація Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом (КМЕФ).

     Конференція об’єднає понад 350 студентів-економістів з провідних університетів з усієї країни і буде присвячена питанням формування нової економічної політики та плеканню підприємництва.

     Мета конференції – допомогти талановитій українській молоді стати архітекторами кращої економічної та соціальної реальності. Дати перспективним науковцям цінні дороговкази й об’єднати їхню енергію навколо ідей збалансованого та соціально орієнтованого економічного розвитку.

     Спікери конференції – провідні міжнародні та українські економісти, науковці, успішні промисловці та підприємці.

Ключові міжнародні ТОП-спікери конференції:

  1. Андерс Війкман (Швеція) – співпрезидент Римського клубу.
  2. Ерік Райнерт (Норвегія) – засновник фонду «Інший канон», голова Наглядової ради «CMD-Ukraine».
  3. Гаррі Джейкобс (США) – член Римського клубу, головний виконавчий директор і голова ради World University Consortium, головний виконавчий директор World Academy of Art & Science.

Умови участі

      300 студентам економічних спеціальностей надано можливість взяти участь у Конференції БЕЗКОШТОВНО.

     Обов’язковою умовою реєстрації у Конференції є заповнення мотиваційного есе – декілька речень про прагнення участі у Конференції, плани застосування отриманих знань та сприяння діяльності Української асоціації Римського клубу.

     Автори мотиваційних есе, які пройдуть відбір організаторів Конференції, отримають запрошення на Конференцію БЕЗКОШТОВНО.

     Реєстрація відкрита до 23 березня!
     Заповнити анкету можна за посиланням ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ.

     Студентів, які пройдуть відбір організаторів та отримають запрошення на Конференцію, для оформлення звільнення від занять 30 березня для участі у конференції просимо надіслати на електронну адресу виробничого та інвестиційного менеджменту ([email protected]) листом з темою «Young Scientists Conference» наступні дані:

1) прізвище, ім’я, по-батькові;
2) факультет, курс, група;
3) контактний телефон та електронну адресу.

     З питаннями звертатися до контактної особи: доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – Барановської Ірини (тел.: 0978026415, e-mail: [email protected]).

Лідія Шинкарук,
завідувач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook