На День відкритих дверей НУБіП України чекаємо студентів з Полтавщини

18 березня 2018 року

     2 березня, доцент кафедри процесів і обладнання переробки АПК Віктор Сарана відвідав Хорольський агропромисловий коледж, що на Полтавщині. Для презентації НУБіП України та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка студентів на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК викладач поспілкувався з учнями, що навчаються за спеціалізаціями «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва» та «Організація і технологія ведення фермерського господарства» на відділенні "Механізація і організація виробництва сільськогосподарської продукції".

 

     Розповідь доповідача викликала не аби яку зацікавленість присутніх студентів, які вже дуже скоро отримають дипломи молодших спеціалістів. Викладач інформував слухачів про умови вступу до університету, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК, специфіку навчання та перспективи працевлаштування після закінчення університету. Особливу увагу присутніх привернула нова спеціалізація «Процеси та обладнання харчових, біотехнологічних виробництв», за якою на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК буде здійснюватись підготовка студентів для здобуття освітнього ступеню «Бакалавр».  

     В ході спілкування, учні ставили багато запитань з приводу закордонного стажування, улаштування студентського життя, наявності гуртожитків, спортивного комплексу та їдалень. Віктор Сарана поділився з учнями своїм досвідом роботи в університеті, дав вичерпні відповіді на всі питання та надав усі необхідні контакти.

Віктор Сарана
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook