В НУБіП України підвищують кваліфікацію хіміки-токсикологи та керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби України

13 березня 2018, 15:40

З 12 лютого 2018 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факультеті ветеринарної медицини під керівництвом ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямками «Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби» і «Лікарі ветеринарної медицини-токсикологи».

На факультеті ветеринарної медицини слухачів курсів підвищення кваліфікації зустрів декан факультету ветеринарної медицини, академік М.І. Цвіліховський, який провів лекцію «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки». Були представлені сильні сторони ветеринарної освіти та труднощі ветеринарної професії на найближчі 10 років.

В розрізі заняття слухачам презентовано дві спеціальності: 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини.

Відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини Г.В. Бойко акцентував на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України.

Доцент М.М. Стегней  провів екскурсію  слухачам у «Музеї анатомії».

Бойко Г.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook