Головна аграрна подія весни 2018 року

5 березня 2018, 9:48
м. Київ, Міжнародний виставковий центр

В рамках події «АгроВесна 2018» 21-23 лютого в Києві пройшла міжнародна агропромислова виставка «Зернові технології» Agro Animal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика». Справжній бум серед фахівців аграрного сектору викликала ця подія. Учасниками виставки цього року стали 500 провідних компаній з 23 країн на площі 28 000 м2. До неї долучилися викладачі та студенти факультету Захисту рослин, біотехнологій та екології. Зокрема, доцент кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин Л. Бондарева зі студентами 3-го курсу факультету відвідали цю виставку. В рамках виставки вони ознайомилися з новітніми технологіями вирощування основних сільськогосподарських культур, сучасними технологіями в захисті рослин, насінництві, новітньою технікою і обладнанням для захисту рослин та іншими важливими новинками.

Надзвичайно цікавим було спілкування з фахівцями провідної в Україні корпорації UKRAVIT, яка є найбільшим українським виробником, лідером на ринку засобів захисту рослин. В цій та інших компаніях сьогодні працює багато наших випускників, які представили і розповіли про новинки на ринку ЗЗР. На виставці студенти факультету і викладач Л. Бондарева поспілкувался з проректором з навчальної і виховної роботи нашого університету С.М. Квашею. Розмова стосувалася питання інноваційних рішень в захисті рослин. Обговорювалися варіанти цікавих вакансій у компаніях  з продажу пестицидів.

Студенти і доцент Л. Бондарева відвідали майданчик компанії «Хімагромаркетінг». Це провідна компанія, яка надає широкий спектр продукції для сільського господарства: засоби захисту рослин, насіння, добрива, сучасні рішення для захисту посівів з хімічними та біологічними механізмами дії, забезпечує аграріїв передовими технологіями. Багато випускників і нинішніх студентів нашого факультету працюють в цій компанії.

Особливо студентів зацікавила ярмарка вакансій. Адже такі виставки є можливістю для студентів знайти собі роботу по спеціальності, тому багато з них заповнили анкети.

На виставці було багато приємних зустрічей, а саме з Президентом аграрної академії наук України Я.М. Гадзало, випускниками факультету рідного університету, які представляють провідні компанії України.

Отже, виставка стала головною і цікавою аграрною подією весни 2018 року для викладачів і студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

Доцент кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин

Л. Бондарева

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook