Гуманітарно-педагогічний факультет у співпраці з Національною академією педагогічних наук України готуються до проведення Міжнародної науково-практичної конференції

2 березня 2018 року

Гуманітарно-педагогічний факультет у співпраці з Національною академією педагогічних наук України готуються до проведення Міжнародної науково-практичної конференції У рамках підготовки до Міжнародної науково-практичної конференції "Інноваційні методики професійного навчання і сучасні педагогічні технології в умовах реформування ринку освітніх послуг" за дорученням ректора НУБіП С.М.Ніколаєнка відбулася робоча зустріч представників кафедри педагогіки НУБіП з академіком-секретарем Відділення професійної освіти і освіти дорослих НАПН, д.п.н., професором Н.Г.Ничкало.

Завідувач кафедри педагогіки, д.п.н. Р. В. Сопівник презентував проект інформаційного листа для учасників конференції. Нелля Григорівна, відзначивши, що на гуманітарно-педагогічному факультеті підготовка до конференції проходить на високому рівні, надала власні цінні рекомендації.

У ході зустрічі було доопрацьовано Програму проведення конференції та затверджено низку заходів щодо розширення аудиторії учасників та читачів опублікованих матеріалів конференції. Учасники робочої зустрічі визначили перелік секцій, відкоригували графік проведення конференції та обговорили всі деталі щодо прийому колег з інших міст та країн.

Наприкінці зустрічі Руслан Васильович та Нелля Григорівна розподілили обов'язки щодо подальшої підготовки до проведення Міжнародної науково-практичної конференції на високому рівні.

Наталія Варивода,
старший лаборант кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook