Змагання Спартакіади студентів НУБіП України з гирьового спорту

14 березня 2018 року
НУБіП України, навчальний корпус №9, зала важкої атлетики

14 березня 2018 року (середа) в залі важкої атлетики навчального корпусу №9 відбудуться змагання Спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року з гирьового спорту.

Розклад змагань: 15:00 - 16:00 – подання заявок, зважування, 16:30 - 21:30 – змагання.

Програма змагань. Змагання особисто-командні. У змаганнях беруть участь збірні команди ННІ, факультетів. Склад команди – без обмежень, кількість спортсменів від команди у вагових категоріях не обмежується. Змагання проводяться серед чоловіків за сумою двоборства (поштовх та ривок лівою і правою рукою) у 7 вагових категоріях: 60, 65, 70, 75, 80, 90, +90 кг і серед жінок – ривок лівою і правою рукою у 3 вагових категоріях: до 60 кг, до 70 кг, +70 кг.

Визначення результатів. Особиста першість визначається у кожній ваговій категорії за найбільшою сумою підйомів. Командний залік визначається за найбільшою сумою очок підрахованих за таблицею Сінклера, набраних 6-ма кращими спортсменами команди. За однаковими показниками двох або більше команд вище місце займає команда, яка має більшу кількість перших, потім других, потім третіх особистих місць.

Спортсмен несе особисту відповідальність за стан власного здоров’я.

Головний суддя змагань  Береза Г.Ю. ст. викладач кафедри фізичного виховання відповідальний за підготовку збірної команди студентів НУБіП України з гирьового спорту.

За результатами змагань кращі спортсмени в складі збірної команди університету візьмуть участь у чемпіонаті України серед студентів з гирьового спорту 19-20 березня 2018 року.

 


 

В’ячеслав Пархоменко,

головний  секретар змагань

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook