На юридичному факультеті визначено переможців університетського туру всеукраїнської студентської олімпіади

1 березня 2018 року

      Як відомо, олімпійські ігри, олімпіади були засновані на честь богів Олімпу – міфічних покровителів і палких шанувальників спортивної звитяги. Але є на Олімпі і особа, непричетна до спорту, проте неабияк пов’язана зі змаганнями в мистецтві досягнення справедливості, тож чому б не повправлятись у цьому благородному змаганні, вирішили на юридичному факультеті НУБіП України, і на підставі відповідних наказів МОН України і ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка вирішили провести відбіркові тури одразу з трьох всеукраїнських олімпіад юридичного профілю.

     Справа в тім, що невдовзі мають відбутися олімпіади у вишах України з двох окремих юридичних дисциплін – кримінального права і міжнародного права, а також одна міждисциплінарна олімпіада з усіх правових галузей. А це відповідно дає студенту вибір – готуватись виключно за одним напрямом або розвивати юридичні навички широкого профілю, і для кожного знайшлось поле застосування своїх талантів.

     Тож 23 лютого на юридичному факультеті відбулись відбіркові тури олімпіад зі спеціальностей «Кримінальне право» і «Міжнародне право». У першій переможцями стали Ірина Білик, Вікторія Франчук, Яна Скляр. А в другій – Дмитро Павленко, Владислав Кучер, Катерина Соболєва. Кращими знавцями у міждисциплінарній олімпіаді з права (усі галузі) стали Богдана Сахно, Сніжана Ткачук, Віталій Мазій.

     Юридична «олімпійська збірна» НУБіП України сформована і невдовзі роз’їдеться по змаганням, а ми щиро вболіватимемо за наших представників та чекатимемо їх повернення з перемогою.

Олексій Піддубний,
завідувач кафедри цивільного та господарського права
Люся Гбур,
голова ради аспірантів юридичного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook