Співробітники та магістри кафедри терапії і клінічної діагностики на майстер-класі з оптимізації молочного бізнесу

26 лютого 2018 року

     У Києві відбувся майстер-клас «Оптимізація молочного бізнесу» (на досвіді ферми «Промінь», Миколаївська обл.) у рамках міжнародної виставки «Агро енімал шоу», організований журналом «Тваринництво сьогодні». Активну участь у цьому заході взяли фахівці з багатьох молочних господарств України, виробники та постачальники кормів, представники вищих закладів освіти та наукових установ, а також доценти кафедри терапії і клінічної діагностики НУБіП України Сергій Голопура та Наталія Бойко разом із магістрантами програми «Превентивні ветеринарні технології».

     У ході мастер-класу своїм досвідом поділилися директор та керівник ферми СТОВ «Промінь» С. Ясевин та В. Небарачок, а також представники всесвітньо відомих компаній, таких як BASF SE Лампертхайм (Німеччина) – Роберт Рюле, Валакта (Канада) – Жан Бріссон та Afimilk (Ізраїль-Україна) – Володимир Пономаренко, які обговорили окремі аспекти ведення молочного бізнесу, зокрема, менеджмент та управління персоналом, годівлю, ветеринарне забезпечення, утримання тварин на молочній фермі.

     Під час заходу студенти магістратури отримали багато прикладних знань та сучасних підходів до ведення молочного тваринництва. Ознайомилися з матеріалами та перейняли досвід провідного молочного господарства України.

Сергій Голопура,
доцент кафедри терапії і клінічної діагностики

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook