Викладачі-філологи підвищують кваліфікацію в Університеті міста Пуатьє (Франція)

26 лютого 2018 року

     У рамках виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» гуманітарно-педагогічний факультет здійснює координацію і надає всебічне сприяння участі своїх викладачів у міжнародних програмах обміну.

     Завдяки підтримці асоціації «Дружба без кордонів» (Франція) старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу Наталія Рудницька пройшла науково-педагогічне стажування у Вищий школі підготовки викладачів і освіти (м. Ньор), яка входить до структури університету міста Пуатьє. Університет був заснований ще у 1431 року при Папі Римському Євгенії IV і подарований ним королю Франції Карлу VII.
     Під час стажування Наталія Рудницька ознайомилася з програмами підготовки магістрів-викладачів освітніх закладів, особливостями організації навчального процесу, сучасними методами навчання іноземним мовам та використанням інноваційних й інформаційних технологій у французькому університеті.

     Одним із основних завдань цього візиту було також налагодження зв’язків і партнерства з університетом Пуатьє, що налічує 24 тисячі студентів, які навчаються на 13 факультетах і у двох структурних підрозділах у містах Ньор і Ангулем.
     Використовуючи досить цікавий досвід і потенціал науково-педагогічного складу вищої школи, а також ресурси медіатеки, Рудницька Н.А. зібрала автентичний лінгвістичний матеріал для посібника з французької мови як другої іноземної.

     По закінченні стажування наша колега отримала сертифікат про проходження лінгвістичного стажування Вищої школи підготовки викладачів і освіти (м. Ньор).

Світлана Амеліна,
завідувач кафедри іноземної філології і перекладу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook