ВІСІМ ТЕХНІК МАШТАБУВАННЯ БІЗНЕСУ

26 лютого 2018 року

19 лютого 2018 року викладачі кафедри фінансів доценти Галина Скрипник, Аліна Буряк та асистент Зоя Тітенко разом зі студентами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Фінанси та кредит» і освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали конференцію «ВІСІМ ТЕХНІК МАШТАБУВАННЯ БІЗНЕСУ» от Like Центра Аяза Шабутдінова.

Аяз Шабутдінов - 26-річний мільйонер, засновник міжнародного холдингу Like, півфіналіст престижного конкурсу Forbes «Школи молодого мільярдера-2014» та міжнародної премії молодих підприємців EQ GSEA, глава Асоціації молодих підприємців Росії.

 

На конференції були порушені такі теми, як методика вибору сфери діяльності в бізнесі; CAC, LTV, ROI, ROMI, ROS, CPA, CPO, CPL; механіка виділення УТП; створення потоку клієнтів; NPV, MPS і інші показники; скрипти, KPI, книга продажів; вибудовування бізнес-моделі компанії; проблема «Виручка є, а грошей немає».

 

Конференція пройшла у жвавій дискусії відвідувачі цікавилися шляхами залучення інвестицій, аналізом конкурентів та методами зниження інвестиційного ризику. На які було отримано вичерпні відповіді та практичні рекомендації.
І на завершення Аяз Шабутдінов зазначив, що Україна – країна великих інвестиційних можливостей, яка має значний потенціал для швидкого економічного зростання.


Зоя Тітенко,
асистент кафедри фінансів

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook