МИ - ІННОВАЦІЙНІ! Студенти за спеціальностями «Агроінженерія» та «Автомобільний транспорт» відвідали міжнародну агропромислову виставку – «Зернові технології 2018»

22 лютого 2018, 17:00
м. Київ, Броварський пр-т, 15

 22 лютого 2018 року студенти механіко-технологічного факультету за спеціальностями «Агроінженерія» та «Автомобільний транспорт» відвідали міжнародну агропромислову виставку – «Зернові технології 2018», яка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів України та спрямована на просування інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування зернових, бобових, круп’яних та олійних культур.

  Агропромислова виставка об’єднує провідних постачальників обладнання, дилерів та представників виробничого сектору як зернового ринку України, так і компанії міжнародного формату. Значний досвід організаторів та сучасний виставковий комплекс створюють оптимальні можливості для діалогу між виробниками технологічних рішень, фахівцями сільськогосподарських підприємств, керівниками господарств різних категорій та представниками влади, що сприяє пошуку нових партнерів, обміну сучасним досвідом та просуванню світових трендів на ринку України.

 

   

      Традиційно, на агропромисловій виставці «Зернові технології 2018» широко представлялось обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка та технології для виробництва зернової продукції більш ніж 300 вітчизняними та міжнародними компаніями.

 

 

Наші студенти оглянули останні зразки сільськогосподарської техніки та обладнання, а й долучилися до обговорення важливих питань на форумах, конференціях, семінарах та майстер-класах. В комплексі, це дозволило операторам вітчизняного ринку знайти оптимальні рішення для підвищення ефективності їхнього бізнесу та домовленість про майбутню співпрацю.

 

 

Заступник декана  з наукової роботи МТФ Іван Роговський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook