Доповідь доцента Литвиненка В.М. на Всеукраїнському семінарі "Хвороби бджіл, засоби профілактики, діагностики та лікування. Якість меду, залишкова кількість ветеринарних препаратів та забруднювачів у меді."

22 лютого 2018 року

     На факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбувся Всеукраїнський семінар на тему: "Хвороби бджіл, засоби профілактики, діагностики та лікування. Якість меду, залишкова кількість ветеринарних препаратів та забруднювачів у меді." за головуванням – начальника управління здоров’я та благополуччя тварин Держпродспоживслужби Сонько Миколи Петровича.

      В роботі семінару приймали участь начальники управлінь безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби в областях, завідувачі хіміко-токсикологічних відділів регіональних державних лабораторій ветеринарної медицини та філіалів Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, науковці, пасічники, співробітники та студенти факультету. З вітальним словом виступив декан факультету ветеринарної медицини академік Цвіліховський Микола Іванович.

     Доцент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Литвиненко Віктор Миколайович зробив доповідь на тему: "Профілактичні заходи з захворювання бджіл". Цю доповідь на інші можна проглянути на сайті www.apis.vet.ua

Максим Жуковський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook