Якість дипломних проектів та їх перевірка на плагіат і проведення зрізів знань – у фокусі ректорату

19 лютого 2018 року

     19 лютого під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулося чергове засідання ректорату, присвячене плануванню роботи університету на поточний тиждень.

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про підготовку до старту ректорської «Школи лідерства НУБіП», перше заняття якої пройде 27 лютого. Наразі ще триває відбір студентів-учасників. З 2 по 29 березня відбудеться ректорський зріз знань для студентів 4 курсу всіх факультетів.

    Учений секретар Оксана Барановська презентувала проект порядку денного лютневого засідання вченої ради. Буде заслуханий звіт проректора з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка, затверджений новий склад рейтингової комісії і самі критерії рейтингу.

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про підготовку до міжнародної конференції, присвяченої 120-річчю університету. Міжнародний відділ оновив інформацію про можливості проходження стажування, навчання та навчально-виробничих практик за кордоном. Згодом відбудуться традиційні зустрічі зі студентством, де будуть презентовані найкращі з них. Триває облаштування копі-центру в будинку побуту та проводиться аналіз комп’ютерного та інформаційного забезпечення підрозділів університету.

 

     Валерій Іщенко проінформував про підготовку території до озеленення, ремонти в гуртожитку №1 та навчальному корпусі №4. Окремо зупинився на оформленні паспортів всіх об’єктів: оскільки фахівці мають зробити заміри приміщень – коменданти корпусів та завідуючі гуртожитків повинні перевірити наявність ключів.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Вадиму Ткачуку – оголосити тендер на закупівлю меблів для гуртожитків, завершити модернізацію видавничого відділу, затвердити план закупівель на 2018 рік. Сергію Кваші – внести пропозиції щодо організації перевірок дипломних робіт на плагіат, затвердити план облаштування музею, сформувати пропозиції обсягів держзамовлення на 2018 рік. Валерію Іщенку – завершити переїзд кафедри транспортних технологій, затвердити плани підготовки території до Дня університету та ремонтно-будівельних робіт в 2018 році, контролювати виконання програми енергозбереження. Ігорю Ібатулліну – представити звіт за наукову роботу в 2018 році на нараді в Міністерстві освіти і науки України.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook