Війна – складний урок для України…

18 лютого 2018 року
м. Київ

  … І ДРАМАТИЧНЕ ВИПРОБУВАННЯ ДЛЯ ЖУРНАЛІСТСЬКОГО ФАХУ

 

Доцент Вероніка Василівна Чекалюк взяла участь у щорічному Іспансько-українському форумі з журналістики. Організаторами форуму виступили: Посольство Королівства Іспанія в Україні, Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Академія української преси. 

 

 

Іспанські та українські журналісти і науковці-практики обговорювали роль, функції та варіанти розвитку військової журналістики в Україні у контексті актуальних подій і з огляду на досвід учасників форуму.

Цього року гостями з Іспанії були дипломати та журналісти, кореспонденти «Diario ABC», газети «El Mundo». Україну представляли президент Академії Української преси В. Іванов, засновник тижневика «Дзеркало тижня» В. Мостовий, відомі журналісти та експерти, серед яких Ірина Павленок, Артем Шевченко, Микола Мовчан та ін.

На минулих зустрічах українські журналісти та їхні іспанські колеги обговорювали роль медіа в європейському інтеграційному процесі. Основні дискусійні панелі форуму були присвячені «перспективам європейського інтеграційного проекту та ролі засобів масової інформації», а також «медіабізнесу у період економічної трансформації, можливостям і викликам для Європи, урокам для України» та якості журналістської освіти в Україні.

 

А. Кущенко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook